Menu

Gasdetectie in besloten ruimte, schachten en containers: Onze gasdetector biedt betrouwbare bescherming

zuurstof meten in besloten ruimte

Inhoudsopgave

Bescherm uw medewerkers conform de NEN-EN normen

Veiligheid heeft onze hoogste prioriteit! Onze betrouwbare en draagbare gasdetector OLLI (met certificatie) is ontworpen voor gasdetectie in besloten ruimte, containers, silo’ en schachten. De OLLI voldoet aan de strenge eisen van de NEN-EN en zorgt voor een veilige werkomgeving. Met de gas detector is het mogelijk om verschillende soorten gassen (zuurstof/methaan/propaan/waterstofsulfide/koolstofmonoxide/ koolstofdioxide) te meten in de meeteenheden; ppm, LEL en vol.-%. Door gebruik te maken van onze OLLI zorgt u dat uw werknemers optimaal beschermd zijn en voldoen aan de wettelijke voorschriften.

NEN-EN normen van toepassing op gasdetectie in besloten ruimte:

Explosieveilige gasdetector voor brandbare gassen, giftige gassen en zuurstof en met geïntegreerde pomp- en drukmeting.

Download hier een voorbeeld offerte van de standard OLLI set.

De gasdetector OLLI zorgt voor nauwkeurige metingen en waarschuwingen bij gasdetectie in besloten ruimte.

Wij hechten veel waarde aan nauwkeurig en betrouwbare metingen. Ons zeer gevoelige OLLI met gecertificeerde meetfunctie overtuigt niet alleen door zijn NEN-EN conformiteit, maar ook door zijn nauwkeurige meetmogelijkheden. De OLLI detecteert nauwkeurig concentraties van gevaarlijke stoffen en waarschuwt medewerkers tijdig voor potentiële gevaren. De gebruikersvriendelijke userinterface maakt de bediening van het apparaat eenvoudig en de duidelijke display zorgen voor vlotte interpretatie en verwerking van de meetresultaten. Door gebruik te maken van onze multi gas detector biedt u uw medewerkers de hoogste mate van veiligheid.

Licht, compact en draagbaar – altijd klaar voor gebruik

De OLLI is licht en compact, waardoor deze eenvoudig door uw medewerkers mee te nemen is naar de werkplek in kwestie. Het apparaat is altijd klaar voor gebruik en biedt uw medewerkers maximale  veiligheid en efficiëntie voor het werken in kleine ruimtes, schachten, silo’s of containers. 

Door gebruik te maken van onze gecertificeerde OLLI met actieve en passieve ex-bescherming, voldoet uw organisatie aan de hoogste veiligheidsnormen. Als gasdetectie appraat meet de OLLI nauwkeurig tot vijf ontvlambare en giftige gassen, maar ook explosiegevaarlijke gassen.

Optioneel kan onze OLLI worden uitgerust met een pomp en drukmeting. Zo krijgt u een individuele configuratie die aan uw eisen voldoet.

De afmetingen van onze apparaat voor gasdetectie zijn 136 x 78 x 43 mm en het heeft een gewicht van ongeveer 350 gram. De robuuste constructie garandeert een lange levensduur en betrouwbaarheid onder veeleisende omstandigheden. 

gasdetectie besloten ruimte

Bent u er klaar voor om de veiligheid en efficiëntie van uw werkomgeving te verbeteren?

Met onze gecertificeerde multi gas detector OLLI zijn u en uw medewerkers altijd veilig. Ontdek meer over onze meet apparaten met mogelijkheid tot configuratie. Lees hier meer over onze configuraties en begin nu met het creëren van een veilige werkomgeving.

Uitgebreid aanbod voor trainingen en ondersteuning

Wij willen er zeker van zijn dat u het maximale haalt uit onze apparatuur en technologie. Vandaar dat wij een uitgebreid aanbod aan training en support beschikbaar hebben. Onze experts zijn beschikbaar om u te helpen met de inbedrijfstelling, het trainen van het personeel en het beantwoorden van vragen. Wij willen er voor zorgen dat u en uw personeel onze apparatuur veilig en effectief kunnen gebruiken voor gasdetectie in besloten ruimte, silo’s of schachten.

Investeer in succes en veiligheid bij het werken in besloten ruimte

Door te investeren in onze gasdetectie meter die voldoet aan de wettelijke vereisten (NEN-EN normen) garandeert u de veiligheid van uw medewerkers tijdens het uitvoeren van hun werk. De OLLI stelt hen in staat om veilig te werken in afgesloten ruimtes, containers, silo’s en schachten. Bescherm niet alleen uw medewerkers maar ook de succes van uw bedrijf! Neem vandaag nog contact op en laat u adviseren door ons team van experts.

multi gas detectie

Explosieveilige gasdetector voor brandbare gassen, giftige gassen en zuurstof en met geïntegreerde pomp- en drukmeting.

Download hier een concept offerte van de standard OLLI set.

Esders is een toonaangevende fabrikant van gasmeettechnologie. Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van draagbare gas detectoren voor de metingen in besloten ruimtes conform de NEN-EN normen. Onze Esders producten zijn van de hoogste kwaliteit. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot maatwerkconfiguratie aan, dit zodat onze apparaten altijd afgestemd zijn op uw wensen.

Neem vandaag nog contact met ons op indien u vragen heeft of graag meer informatie ontvangt over onze gasdetector.

Inschrijven nieuwsbrief

Abonneer u op onze nieuwsbrief

keyboard_arrow_up