Menu

Slider_Esders_Support WIJ REGELEN HET VOOR U! ONZE BELOFTE
Esders Connect App auf dem Smartphone

Esders Connect

Met onze nieuwe, web-based en AVG-compliant platform voor documentatie van uw meetgegevens, helpen we u op weg in het digitale tijdperk.
Esders-Geraete

Individuele apparaataanpassingen

We vinden het erg belangrijk om u hierbij te ondersteunen en uw dagelijkse werkzaamheden te vereenvoudigen. Daarom bieden we u verschillende opties aan zodat u zich kunt concentreren op het wezenlijke. We leveren niet alleen meetapparatuur!
Esders Icon Bluetooth Datenbübertragung

Gegevensoverdracht via Bluetooth

We bieden een interface aan zodat u de gegevens van uw meetapparatuur kunt importeren in uw eigen systemen. Hiervoor hebt u een Bluetooth-geschikt eindapparaat nodig en de optie Gegevensoverdracht via Bluetooth in het uit te lezen meetapparaat.
Esders Icon LTE Datenübertragung

Gegevensoverdracht via LTE

Met de optie LTE-gegevensoverdracht hebt u twee mogelijkheden om alle relevante meetgegevens rechtstreeks naar uw werkplek te sturen, zonder smartphone, zonder tablet. U kunt de testrapporten rechtstreeks vanaf de bouwplaats per e-mail versturen en de meetgegevens rechtstreeks in uw systeem importeren via een interface.
Esders-Tutorials

Tutorials

Wij ontwikkelen en produceren innovatieve apparatuur die is gemaakt voor dagelijks gebruik! Daarom vinden wij het erg belangrijk dat u ze effectief en productief kunt gebruiken. Onze menunavigatie is eenvoudig en uniform, of het nu gaat om een gasdetector of een drukmeetapparaat.
keyboard_arrow_up