menu
Menu

Privacy-instelling

Wij gebruiken cookies op onze website. Sommige zijn essentieel, terwijl andere ons helpen deze website en uw gebruikerservaring te verbeteren.
Accepteer alle Accepteer alleen essentiële cookies

Support

Slider_Esders_Support WIJ REGELEN HET VOOR U! ONZE BELOFTE

Esders Connect

Met onze nieuwe, web-based en AVG-compliant platform voor documentatie van uw meetgegevens, helpen we u op weg in het digitale tijdperk.

Individuele apparaataanpassingen

We vinden het erg belangrijk om u hierbij te ondersteunen en uw dagelijkse werkzaamheden te vereenvoudigen. Daarom bieden we u verschillende opties aan zodat u zich kunt concentreren op het wezenlijke. We leveren niet alleen meetapparatuur!
Esders-Tutorials

Tutorials

Wij ontwikkelen en produceren innovatieve apparatuur die is gemaakt voor dagelijks gebruik! Daarom vinden wij het erg belangrijk dat u ze effectief en productief kunt gebruiken. Onze menunavigatie is eenvoudig en uniform, of het nu gaat om een gasdetector of een drukmeetapparaat.
Esders Update Tool

Esders Update Tool

Met onze updatetool hebt u altijd alle nieuwe functies en bijbehorende optimalisaties direct op uw apparaat. Het grote voordeel voor u is dat de updates volledig automatisch kunnen worden uitgevoerd vanaf uw werkplek. De updatetool ondersteunt momenteel de GasTest delta3, OLLI en Druktest max.

Gegevensoverdracht via Bluetooth

We bieden een interface aan zodat u de gegevens van uw meetapparatuur kunt importeren in uw eigen systemen. Hiervoor hebt u een Bluetooth-geschikt eindapparaat nodig en de optie Gegevensoverdracht via Bluetooth in het uit te lezen meetapparaat.

Gegevensoverdracht via LTE

Met de optie LTE-gegevensoverdracht hebt u twee mogelijkheden om alle relevante meetgegevens rechtstreeks naar uw werkplek te sturen, zonder smartphone, zonder tablet. U kunt de testrapporten rechtstreeks vanaf de bouwplaats per e-mail versturen en de meetgegevens rechtstreeks in uw systeem importeren via een interface.
keyboard_arrow_up shopping_cart 0