Menu

Gebaeude_NL TECHNIEK UIT PASSIE

Over ons

Esders GmbH is sinds 1989 gevestigd in Haselünne, Duitsland. Vanuit het kantoor in Tilburg ontwikkelt en levert Esders Nederland meetinstrumenten, lekdetectieapparatuur en software voor de Nederlandse markt. Bij ons ben je verzekerd van deskundige adviezen en een betrouwbare partner die met je meedenkt. 

Marktkennis

Esders kent het werkveld waarin netbeheerders, aannemers en installateurs zich begeven. Daardoor weten we aan welke praktische en wettelijke eisen apparatuur moet voldoen. Natuurlijk voorzien wij je graag van advies over het apparaat dat het beste bij je werkzaamheden past.

Het garanderen van de hoogste kwaliteit staat bij ons altijd op één. Dat geldt niet alleen voor de apparaten zelf, maar ook voor alles wat erbij komt kijken. Denk bijvoorbeeld aan stevige koffers, geïntegreerde software en accessoires die jarenlang meegaan.

Innoveren

Vanuit ons kantoor in Nederland en de productielocatie in Duitsland, is Esders continu bezig met innovaties. Dat varieert van onderzoek naar materialen die niet of nauwelijks slijten tot het ontwikkelen van slimme software die meetdata automatisch verstuurt. Hierbij spelen we steeds in op wat de markt in de toekomst nodig heeft, om daar vervolgens onze innovaties op af te stemmen.

Service

Esders staat voor hoge kwaliteit. Dat betekent dat onze producten lang meegaan. Daarnaast is onderhoud goed geregeld. Zodra je apparatuur toe is aan een onderhoudsbeurt, kun je online een afspraak inplannen. Handig, want zo weet je van tevoren waar je aan toe bent. Natuurlijk zorgen wij voor snelle service.

Heb je te maken met een storing? Dan proberen we die snel te verhelpen. Lukt dat niet, dan doen we ons best om je vervangende apparatuur te lenen. Zo ondervindt het werk zo min mogelijk oponthoud.

Weten wat Esders voor jouw organisatie kan betekenen?

Vacatures

PC Symbol

Heb je interesse?
Stuur dan je motivatie en cv naar info@esders.nl

Esders GmbH is sinds 1989 gevestigd in Haselünne, Emsland in het Noordwesten van Duitsland.
Esders ontwikkelt en produceert meetinstrumenten, software en systeemoplossingen voor de aardgas-, water- en afvalwatermarkt. In Nederland wordt gewerkt vanuit een verkoopkantoor in Tilburg. De afdeling Service en Technische Ondersteuning bevinden zich op ons hoofdkantoor in Haselünne. 

Wij willen graag uw aanspreekpartner zijn voor alle meetinstrumenten, met de bijbehorende toepassingsgebieden. Door onze vele jaren ervaring in binnen- en buitenland kunnen wij u advies en individuele probleemoplossingen bieden. 

Wij bieden niet alleen een meetinstrument maar ook zich in de praktijk bewezen toebehoren. Zo hebben we meetinstrumenten ontwikkeld met een diversiteit aan toebehoren die voldoen aan de specificaties gesteld in de werkinstructies van Netbeheer Nederland en/of aan de NEN-normen. Hiermee voldoen uw drukbeproevingen ook aan de vereiste specificaties.

Zwaartepunt in ons specialisme is gasdetectie en drukmeettechniek ten behoeve van  leidingsystemen in de hoge en lage druk. Zo hebben we o.a. meetinstrumenten voor  bovengrondslekzoeken, gasconcentratiemeting in ppm/Vol%, werkplekbeveiliging alsmede drukbeproeving van de binneninstallatie, aansluitleiding en hoofdleidingen. U vindt bij ons een uniek en doordacht toebehorenpakket voor het aansluiten van uw meetinstrument aan de gasleiding of installatie. Naast de gastoepassingen  bieden wij ten behoeve van waterleidingen leklokalisering- en drukbeproevingapparatuur. 

Doordat de digitale documentatie van meetresultaten vandaag de dag een hoge prioriteit heeft, bieden wij u systemen voor mobiele dataverwerking aan. Deze pocket – of tablet Pc’s met of zonder Barcode scanner zijn uitgerust met gebruiksvriendelijke software. Klantenspecifieke eisen kunnen optioneel in de software worden verwerkt. 

In samenwerking met onze klanten bieden wij voor vele toepassingen individuele aanpassingsmogelijkheden aan. Onze medewerkers die aan dit soort oplossingen werken zijn allen volbloed technici met passie voor het vak.

Privacy-instelling
Durch Aufruf unser Onlinepräsenzen in sozialen Netzwerken

Durch das Aufrufen unserer Onlinepräsenzen in sozialen Netzwerken werden auch dort von Ihnen personenbezogene Daten von dem jeweiligen Anbieter verarbeitet. Bitte beachten Sie, dass Sie genauen Umfang, Zweck, Rechtsgrundlage, Speicherdauer und Ihrer Rechte bzgl. dieser Verarbeitungsvorgänge Ihrer personenbezogenen Daten auch den Angaben des jeweiligen Anbieters entnehmen müssen.

Durch Einbindung von Diensten Dritter

Aufgrund der Einbindung von Diensten Dritter auf unserer Webseite könnten personenbezogene Daten von Ihnen durch den jeweiligen Anbieter verarbeitet werden. Bitte beachten Sie, dass Sie dann Umfang, Zweck, Rechtsgrundlage, Speicherdauer und Ihrer Rechte bzgl. dieser Verarbeitungsvorgänge Ihrer personenbezogenen Daten auch den Angaben des jeweiligen Anbieters entnehmen müssen.

keyboard_arrow_up