Privacy-instelling

Wij gebruiken cookies op onze website. Sommige zijn essentieel, terwijl andere ons helpen deze website en uw gebruikerservaring te verbeteren.
Accepteer alle Accepteer alleen essentiële cookies

Esders Connect

Esders Connect

Esders Connect

Met ons nieuwe, web-based en AVG-compliant platform voor documentatie van uw meetgegevens, bieden we u de optimale digitale ondersteuning.

NIEUW: Esders Connect en ons klantenportaal zijn nu één. Wij blijven onszelf en onze producten voor u ontwikkelen, zodat u er optimaal gebruik van kunt maken.

De nieuwe Esders Connect maakt het nog makkelijker voor u om alle informatie over uw apparaten en metingen op één plek te zien. Deze plaats is uw webbrowser. U hoeft geen software aan te schaffen en u heeft geen IT-afdeling nodig om de informatie aan te leveren.

Inzage in uw meetdata

De meetgegevens worden rechtstreeks via het geïntegreerde mobiele netwerk in het meetapparaat of via Bluetooth met behulp van een smartphone of tablet verzonden. Een pdf-rapport wordt rechtstreeks naar maximaal drie e-mailadressen gestuurd. De meetgegevens zijn ook beschikbaar in onbewerkt formaat (bv. XML) voor integratie in uw systeem.

Voorbeeldtoepassing van de smart memo met geïntegreerde LTE-module.

Uw voordelen

• Snelle overdracht van meetgegevens
    van de bouwplaats naar kantoor
  • Overzichtelijk beheer van alle metingen
  • Eenvoudige en papierloze documentatie
  • Veilige versleuteling van uw gegevens
  • Altijd en overal toegankelijk
  • Conform AVG

Uw voordelen

• Eenmalig registreren
  • Geen installatie van lokale software nodig
  • Directe link naar de nieuwste blogbijdragen
  • Downloads van certificaten, handleidingen en andere product specifieke  documenten beschikbaar
  • Kaartweergave (GPS-functie) voor nauwkeurige lokalisatie van de meting
  • Directe aanmaak van testrapporten op de bouwplaats
  • Meetgegevens verzenden via LTE of Bluetooth
  • AVG-conform

U krijgt

• Eenvoudige en papierloze documentatie en administratie
  • Veilige codering van uw gegevens
  • Altijd en overal toegang tot uw gegevens
  • Veilige opslag van uw data, conform AVG

Dit is de volledige flexibiliteit van uw meetgegevensbeheer door een geautomatiseerde evaluatie van uw meetgegevens in Esders Connect – eenvoudig online.

Q & A

Als u als klant bij ons staat geregistreerd, kunt u zich eenvoudig zelf aanmelden. U heeft dan de mogelijkheid om accounts van uw collega’s te beheren en de bijbehorende apparaten of locaties toe te wijzen.

1. Het web-based portaal, dat via elke browser toegankelijk is.
  2. De Esders Connect app, die via de Google Playstore kosteloos te downloaden is.

De app is alleen nodig als het meetapparaat geen ingebouwde LTE-module heeft.

1. smart memo (optioneel met geïntegreerde LTE-module, dan geen app vereist!)
  2. OLLI met app
  3. GasTest delta3 met app
  4. Druktest max (optioneel met geïntegreerde LTE-module, dan geen app vereist!)
  • Meetapparaat met of zonder LTE-module (smart memo, GasTest delta3, OLLI, Druktest max )
  • Esders Connect App (voor meetapparatuur zonder LTE module)
  • Registratie in Esders Connect (reeds geregistreerde klanten kunnen inloggen met hun toegangsgegevens)

Ga naar Instellingen > gebruikersbeheer. Neem contact op met de genoemde contactpersoon. Deze persoon kan uw account beheren. (Instellingen > gebruikersbeheer) Wanneer de autorisatie “Alle serviceproducten” is aangevinkt, kunt u alle apparaten van uw firma inzien.  Wanneer de autorisatie “gebruikersadministratie” is aangevinkt, bent u zelf ook in de mogelijkheid om accounts van collega’s te beheren.

1. WELKOM
    Met behulp van de Esders Connect app stuurt u uw meetgegevens direct naar kantoor en naar het Esders Connect portaal.
  2. SALDO METINGEN
    U kunt onze app gratis gebruiken, bijvoorbeeld om apparaat updates uit te voeren. Om uitgevoerde metingen uit te lezen en te uploaden naar de Esders Connect-portaal of om de rapportage naar e-mailadressen te sturen, heeft u een tegoed nodig. Neem hiervoor telefonisch of per e-mail contact met ons op.
  3. INSTELLINGEN
    In de instellingen van deze app kunnen maximaal drie e-mailadressen worden opgeslagen waarnaar het rapport van een uitgevoerde meting moet worden gestuurd. Als u wilt dat de GPS-positie van het mobiele apparaat wordt overgedragen naar de kaartweergave in de Esders Connect Portaal, kunt u dit ook selecteren in de instellingen.
  4. VERBINDING
    Voordat u metingen kunt uitlezen en verzenden, moet u het Esders-meetapparaat via Bluetooth verbinden met de smartphone of tablet. Tijdens het verbindingsproces wordt gecontroleerd of er updates voor het Esders-meetapparaat zijn die indien nodig kunnen worden geïnstalleerd. Na een succesvolle verbinding via Bluetooth worden de metingen uit het datageheugen van het Esders-meetapparaat uitgelezen.
  5. EXTRA GEGEVENS
    Met behulp van deze app kunt u de aanvullend ingevoerde gegevens van een meting (ordernummer, locatiegegevens etc.) wijzigen. U kunt ontbrekende gegevens toevoegen of bestaande vermeldingen wijzigen. Met een geïntegreerde barcode / QR-codescanner kunnen de gegevens ook worden ingevuld zonder tekst in te voeren via de smartphonecamera. Vervolgens kunt u de bijgewerkte meting opnieuw verzenden.
  6. WWW
    Beheer van de verzonden metingen is mogelijk in het Esders Connect portaal

Er kunnen maximaal drie e-mailadressen worden opgeslagen in een meetapparaat met een LTE-module. Deze zijn gekoppeld aan het betreffende apparaat.

Er kunnen ook maximaal drie e-mailadressen worden opgeslagen in de Esders Connect-app. Deze kunnen voor meerdere apparaten worden gebruikt.

Maximaal vier extra e-mailadressen kunnen worden opgeslagen in het Esders Connect Portaal en toegewezen aan een specifiek apparaat of een aantal apparaten. (ook van verschillende typen, bijvoorbeeld smart memo & GasTest delta3)

1. Registratie in het klantenportaal, gebruik van Esders Connect en het downloaden van de app zijn gratis.
  2. Aan het verzenden van de metingen zijn kosten verbonden. Bij aankoop van een meetapparaat met LTE-functie zijn 100 metingen inbegrepen. Vraag onze verkoopmedewerkers naar de meetpakketten.

Nieuwsgierig geworden?

Onze collega’s helpen u graag verder.

Uw privacy

Door onze online aanwezigheid in sociale netwerken op te roepen

Door onze online aanwezigheid in sociale netwerken op te roepen, worden uw persoonlijke gegevens door de betreffende aanbieder verwerkt. U dient daarom ook de privacyvoorwaarden van de betreffende aanbieder te lezen en te accepteren, voor wat betreft de exacte omvang, het doel, de rechtsgrondslag, de bewaartermijn en uw rechten met betrekking tot deze verwerkingen van uw persoonsgegevens.

Door diensten van derden te integreren

Door de integratie van diensten van derden op onze website, kunnen uw persoonsgegevens worden verwerkt door de betreffende aanbieder. U dient daarom ook de privacyvoorwaarden van de betreffende aanbieder te lezen en te accepteren, voor wat betreft de exacte omvang, het doel, de rechtsgrondslag, de bewaartermijn en uw rechten met betrekking tot deze verwerkingen van uw persoonsgegevens.

Door diensten van derden te integreren

keyboard_arrow_up shopping_cart 0