Privacy-instelling

Wij gebruiken cookies op onze website. Sommige zijn essentieel, terwijl andere ons helpen deze website en uw gebruikerservaring te verbeteren.
Accepteer alle Accepteer alleen essentiële cookies

Esders Connect

Esders Connect

Met onze nieuwe, web-based en AVG-compliant platform voor documentatie van uw meetgegevens, helpen we u op weg in het digitale tijdperk.

Hoe werkt het?

De meetgegevens worden rechtstreeks via het geïntegreerde mobiele netwerk in het meetapparaat of via Bluetooth met behulp van een smartphone of tablet verzonden. Een pdf-rapport wordt rechtstreeks naar maximaal drie e-mailadressen gestuurd. De meetgegevens zijn ook beschikbaar in onbewerkt formaat (bv. XML) voor integratie in uw systeem.

Voorbeeldtoepassing van de smart memo met geïntegreerde LTE-module.

Uw voordelen

• snelle overdracht van meetgegevens
    van de bouwplaats naar kantoor
  • overzichtelijk beheer van alle metingen
  • eenvoudige en papierloze documentatie
  • veilige versleuteling van uw gegevens
  • altijd en overal toegankelijk
  • conform AVG
  • geen lokale software nodig
  • altijd de laatste versie
  • automatische updates
  • dezelfde database (logs en documenten) voor alle gebruikers; zowel op kantoor als op de bouwplaats en alle betrokkenen hebben tegelijkertijd toegang tot de gegevens
  • gebruiker specifieke aanpassingen van testrapporten, afgestemd op uw behoeften
  • kaartweergave (GPS-functie) voor nauwkeurige lokalisatie van de meting
  • directe aanmaak van testrapporten op de bouwplaats

Esders Connect

• eenvoudige en papierloze documentatie
  • veilige versleuteling van uw gegevens
  • altijd en overal toegankelijk
  • veilige gegevens, conform AVG

Volledig flexibel en geautomatiseerd beheer van uw meetgegevens in Esders Connect – gemakkelijk online.

Q & A

1. Het web-based portaal, dat via elke browser toegankelijk is.
  2. De Esders Connect app, die via de Google Playstore kosteloos te downloaden is.

De app is alleen nodig als het meetapparaat geen ingebouwde LTE-module heeft.

1. Smart memo (optioneel met geïntegreerde LTE-module, dan geen app vereist!)
  2. OLLI met app
  3. GasTest Delta3 met app
  4. Druktest max (optioneel met geïntegreerde LTE-module, dan geen app vereist!)
  1. Een meetapparaat met of zonder LTE-module (smart memo, GasTest delta3, OLLI, Druktest max)
  2. Esders Connect App (voor meetapparatuur zonder LTE-module)
  3. Registratie in het Esders klantenportaal (reeds geregistreerde klanten kunnen met dezelfde toegangsgegevens op beide portalen inloggen)
  1. SALDO
    Er is een tegoed vereist om de app te gebruiken.

2. INSTELLINGEN
    Onder instellingen kunnen de e-mailadressen worden opgeslagen.

3. VERBINDING
    Voordat meetgegevens kunnen worden verzonden moet het meetapparaat met het mobiele apparaat (smartphone of tablet) worden gekoppeld.

4. INTERNET
    Verwijzing naar het klantenportaal voor verdere verwerking van de rapporten.

Er kunnen maximaal drie e-mailadressen worden opgeslagen in een meetapparaat met een LTE-module. Deze zijn gekoppeld aan het betreffende apparaat.

Er kunnen ook maximaal drie e-mailadressen worden opgeslagen in de Esders Connect-app. Deze kunnen voor meerdere apparaten worden gebruikt.

Maximaal vier extra e-mailadressen kunnen worden opgeslagen in het Esders Connect Portaal en toegewezen aan een specifiek apparaat of een aantal apparaten. (ook van verschillende typen, bijvoorbeeld smart memo & GasTest delta3)

Er zijn drie verschillende gebruikersrollen met verschillende rechten:

1. Beheerder
    Heeft leesrechten en kan stamgegevens en e-mailadressen bewerken.
  1. Gebruiker met leesrechten
    Kan inloggen en heeft leesrechten voor alle metingen
  1. Gebruiker met leesrechten + bewerken MDE-gegevens
    Kan inloggen en de mobiele gegevensverzameling bewerken/Heeft naast leesrechten de mogelijkheid de gegevens te bewerken.

Voorwaarde voor de aanpassing is, dat de gebruiker de gebruikersrol of de autorisatie “beheerder” heeft.

Het is mogelijk om voor een klant verschillende stamgegevensrecords aan te maken. Stamgegevens bestaan ​​uit:

• Bedrijfsnaam
  • Straatnaam, postcode, plaats
  • Land
  • Bedrijfslogo (via bestandupload, bij voorkeur JPEG)
  • Taal
  1. Registratie in het klantenportaal, gebruik van Esders Connect en het downloaden van de app zijn gratis.
  2. Aan het verzenden van de metingen zijn kosten verbonden. Bij aankoop van een meetapparaat met LTE-functie zijn 100 metingen inbegrepen. Vraag onze verkoopmedewerkers naar de meetpakketten.

Nieuwsgierig geworden?

Onze collega’s helpen u graag verder.

keyboard_arrow_up shopping_cart 0