menu
Menu

Privacy-instelling

Wij gebruiken cookies op onze website. Sommige zijn essentieel, terwijl andere ons helpen deze website en uw gebruikerservaring te verbeteren.
Accepteer alle Accepteer alleen essentiële cookies

Service

Esders-Service-Support-web

Service

Ook na uw aankoop kunt u op ons rekenen.

Esders’ service is een all inclusive begrip. Zo zijn in de prijs van het jaarlijks onderhoud ook het kalibratiecertificaat en firmware updates inbegrepen (n.a.v. normwijzigingen en/of productverbeteringen). Maar de Esders service gaat verder dan enkel het onderhoud en reparatie van uw apparatuur. Wij vinden het belangrijk dat u te allen tijde de Esders apparatuur moeiteloos kunt gebruiken.

 Esders service is daarom ook:

  • Instructie
  • Software ondersteuning
  • Technische ondersteuning
  • Leenapparatuur als uw toestel in onderhoud of reparatie is (indien voorradig)*
  • Verzendservice 
  • Mobiele service 
Crafter-innen
Einweisung-Druckprüfanhänger

Bij aankoop van nieuwe apparatuur geven wij graag gebruiksinstructie zodat u optimaal gebruik maken kunt van uw aankoop. Ook uw nieuwe medewerkers kunnen wij voor u instrueren in het gebruik van Esders apparatuur.

Met de diverse Esders software en clouddienst kan voor alle apparaten digitale rapportages worden gegenereerd.

Bij bedieningsvragen of storing van het toestel, of wanneer u vragen heeft over de software of hulp behoeft bij updates ervan, neemt u dan contact op via telefoonnummer 013 4680 856 of via info@esders.nl.

Uw instrumenten weer snel inzetbaar met een service reservering! 

Met een service reservering wordt de doorlooptijd aanzienlijk verkort. U ontvangt dan van ons een reserveringsnummer en de planning voor uw instrumenten. Vermeldt in uw zending dit reserveringsnummer. Maak nu online uw service reservering 
of bel met 013 4680 856.

U kunt ook gebruik maken van de mobiele service. Onze servicemonteurs komen met een volledig ingerichte serviceauto bij u op locatie en verrichten daar alle onderhoudswerkzaamheden. Uw apparaten zijn dan direct weer inzetbaar! Vraag naar de mogelijkheden: service@esders.nl of bel naar 013 4680 856. 

Maak nu uw service reservering!

Insturen apparaten

Uw apparaten kunt u voor onderhoud e/o reparatie rechtstreeks opsturen naar:

Esders GmbH
T.a.v. Service afdeling
Hammer-Tannen-Str. 26-30
49740 Haselünne
Duitsland 

U kunt u uw apparaten ook afleveren bij ons verkoopkantoor in Tilburg, vanwaar wij het doorsturen. 

Desgewenst kunnen we voor u de verzending regelen. Via service@esders.nl of telefoonnummer 013 4680 856 geeft u het volgende aan ons door:

  • Lengte x breedte x hoogte van het pakket
  • Het gewicht van het pakket
  • Het afhaaladres
  • Datum vanaf wanneer het pakket kan worden opgehaald 

 

Indien uw Esders apparaat voor onderhoud of service bij onze Service afdeling in Haselünne is, kunnen we, indien voorradig, een leentoestel beschikbaar stellen*.

Het periodiek onderhoud wordt uitgevoerd door onze Service afdeling in Haselünne. Zij dragen ook zorg voor benodigde reparaties. Om te voorkomen dat er data verloren gaan, vragen wij u de apparaten uit te lezen, alvorens ze in te sturen. Wanneer u de apparaten volledig opgeladen aanlevert, is de benodigde servicetijd korter.

* voor het uitlenen van apparatuur gelden altijd onze Algemene Leveringsvoorwaarden

 

Mobiele service - service op locatie

Tijdens een mobiele service komen onze servicemonteurs met een volledig ingerichte serviceauto bij u op locatie en verrichten daar alle onderhoudswerkzaamheden. Uw apparaten zijn dan direct weer inzetbaar! Vraag naar de mogelijkheden: service@esders.nl of bel naar 013 4680 856. 

 

Crafter_bei_der_Arbeit

Technische ondersteuning

Bij bedieningsvragen of storing van het toestel, of wanneer u vragen heeft over de software of hulp behoeft bij updates ervan, neemt u dan contact op via telefoonnummer 013 4680 856 of via info@esders.nl.
Bij aankoop van nieuwe apparatuur geven wij graag gebruiksinstructie zodat u optimaal gebruik maken kunt van uw aankoop. Ook kunnen wij uw nieuwe medewerkers voor u instrueren in het gebruik van Esders apparatuur. Laat het ons weten als u hiervan gebruik wenst te maken.

keyboard_arrow_up shopping_cart 0