Menu

Gasdetectie

Esders biedt diverse geavanceerde gasdetectieoplossingen, waarmee de veiligheid en efficiëntie in diverse sectoren aanzienlijk verbeteren. Of het nu gaat om industriële toepassingen, milieubewaking of procesveiligheid, Esders levert hoogwaardige gasdetectie die voldoen aan de strengste NEN-EN normen. Tevens voldoen de systemen ook aan de eisen van de Veiligheidsinformatiebladen voor gas (VIAG).

Esders’ gasdetectoren zijn ontworpen om gevaar te detecteren en bieden directe waarschuwingen bij lekken. Dit zorgt voor een snelle reactie, maximaliseert de veiligheid en geeft gebruikers vertrouwen in hun werkzaamheden. Ze worden tijdig op de hoogte gebracht van potentiële gevaren, wat de veiligheid verder optimaliseert.

Esders ruim 30 jaar ervaring in gasdetectie

Met ruim 30 jaar ervaring is Esders een toonaangevende producent van hoogwaardige gasdetectie- en meettechnologie. Onze onophoudelijke inzet voor kwaliteit en innovatie heeft Esders tot een marktleider gemaakt. Ons assortiment, vervaardigd in Duitsland, omvat geavanceerde producten voor de detectie en meting van gas in installaties en distributienetwerken. Als gespecialiseerde Original Equipment Manufacturer (OEM) biedt Esders op maat gemaakte hardwareoplossingen, ontworpen door ervaren hardwareontwikkelaars. Met een focus op sensortechnologie, explosieveilige meettechnologie en geïntegreerde sensoren, garanderen we betrouwbare en nauwkeurige resultaten.

Bekijk onze gasdetectoren

keyboard_arrow_up