Menu
Kalibratiegas ecomini

Ecomini kalibratiegas: duurzame precisie in herbruikbare cilinders

Bij Esders zetten we met Ecomini testgas de volgende stap naar meer duurzaamheid in ons productassortiment. Onze hoogwaardige, hervulbare Ecomini testgascilinders bieden de ideale oplossing voor alle industrieën die nauwkeurig en milieuvriendelijk willen kalibreren van gasdetectoren en meetapparatuur. Met onze focus op duurzaamheid, veiligheid en kostenefficiëntie leveren we niet alleen een milieuvriendelijk, maar ook economisch aantrekkelijk product.

Onze Ecomini herbruikbare kalibratiegascilinders staan bekend om hun duurzaamheid en betrouwbaarheid. We begrijpen dat nauwkeurigheid bij het meten en kalibreren van gassen cruciaal is voor kwaliteitsborging en naleving van veiligheidsnormen. Ontdek hoe onze Ecomini herbruikbare cilinders voor kalibratiegas kunnen helpen om uw ecologische voetafdruk te verkleinen. Onze cilinders zijn ideaal voor diverse toepassingen, waaronder de kalibratie van gasanalysatoren, kwaliteitscontrole in de productie, veiligheidscontroles in kritische omgevingen, onderzoek en ontwikkeling, en milieubewaking.

Neem contact met ons op voor oplossingen op maat en laat u adviseren door ons team van experts. Met Ecomini kunt u vertrouwen op kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid bij het werken met kalibratiegassen.

Ecomini Testgasflasche mit Label - so sieht die Flasche aus.
Ecomini Testgasflasche Icon Geprüftequalität weiß rot

BEPROEFDE KWALITEIT

Wij maken gebruik van professioneel gekeurde gassen en garanderen maximale precisie en betrouwbaarheid bij iedere meting.

Ecomini Testgasflasche Icon schelle Lieferung weiß rot

Razendsnelle levering

Ervaar een snelle levering bij elke bestelling: met Ecomini testgascilinders brengen we efficiëntie rechtstreeks naar uw deur, zodat u zonder vertraging kunt doorgaan met uw werkzaamheden.

Ecomini Testgasflasche mit Label - so sieht die Flasche aus.
Ecomini Testgasflasche Icon Kreislaufwirtschaft schwarz weiß

HERBRUIKBARE CILINDERS

Herbruikbare gascilinders verminderen afval; onze gascilinders kunnen tot 10 jaar worden gebruikt. Hierdoor zijn er minder wegwerpcontainers nodig, wat weer resulteert in minder afval en dus milieuvriendelijker is.

Ecomini Testgasflasche Icon Drücke schwarz weiß rot

Inhoud

Optimaliseer uw productiviteit met onze 32 en 60 liter Ecomini testgascilinders. Grotere vulvolumes resulteren in meer tests en langere werktijden, waardoor u efficiënter kunt opereren.

SERVICE

Kalibratiegas - expert advies

Uw succes is ons doel! Heeft u ondersteuning nodig bij het selecteren van uw testgassen, of kalibratiegassen? Heeft u specifieke vereisten voor testgasconcentraties en -mengsels? Ons team van experts staat altijd voor u klaar, zowel telefonisch als via e-mail. Wij bieden uitgebreid advies en oplossingen, zelfs als het gaat om het retourneren van lege Ecomini testgascilinders. Neem contact met ons op; we zijn er om u te helpen!

 

ONLINE SHOP

Bestel de Ecomini

Kwaliteit die indruk maakt – Ben je op zoek naar een milieuvriendelijke variant van testgassen in een kleine, herbruikbare fles? Heb je behoefte aan testgassen die zich onderscheiden door hun betrouwbare en uitstekende kwaliteit? Wij bieden een uitgebreid assortiment aan testgassen aan, variërend van enkelvoudige gassen tot speciaal samengestelde gasmengsels. Ideaal voor het kalibreren van gasdetectors, uitlaatgastesters, emissieanalysers en vele andere toepassingen.

De Ecomini testgas: De duurzame herbruikbaar kalibratiegas cilinders

Ecomini test gas reusable cylinder - recycling

Tenminste 100 keer hervulbaar

De gebruikelijke gewoonte van het weggooien van aluminium flessen na gebruik heeft geleid tot een aanzienlijke hoeveelheid afval. De Ecomini blikjes zijn ontworpen om tot 100 keer opnieuw gevuld te worden, waardoor ze bijdragen aan het besparen van hulpbronnen. Breng na gebruik alstublieft de lege flessen terug naar Esders GmbH. Wij zullen ze opnieuw behandelen en vullen. Als dank voor uw bijdrage aan milieubescherming, ontvangt u een gratis verpakking van 100 Esders Connect metingen Meetdata-pakket (100 stuks) voor verzending van berichten .

Ecomini: gascilinders van Esders​

Onze Ecomini drukcilinders zijn ideaal voor draagbaar gebruik en kunnen tot 60 liter gas bevatten, terwijl ze slechts ongeveer 1,2 kg wegen. Ze zijn perfect geschikt voor het kalibreren van meetapparatuur of het uitvoeren van inspecties op locatie, en dienen ook als draaggas in gaschromatografie.

De voordelen van herbruikbare Ecomini testgascilinders in één oogopslag:

  • Een milieuvriendelijke herbruikbare oplossing met hoge navulbaarheid;
  • Een kwaliteitsproduct, vervaardigd in Duitsland;
  • Ideaal voor mobiele toepassingen, voorzien van een universele 5/8″-18 UNF-aansluiting;
  • Kan wereldwijd worden gebruikt dankzij goedkeuring voor lucht- en zeevracht.

Als dank voor het retourneren van de flessen ontvangt u een gratis verpakking van 100 Esders Connect metingen als blijk van waardering voor uw bijdrage.

Cilinder grote

De juiste cilinder voor al uw test en kalibratiegas

Wij leveren kalibratiegas in diverse flesformaten. Momenteel hebben we 5 verschillende flesformaten beschikbaar voor jou. Ze zijn allemaal licht van gewicht en zeer praktisch, ideaal voor kalibraties op locatie.

Ecomini testgascilinders – herbruikbaar

  • Volume van 32 liter
  • Volume van 60 liter

Solo testgascilinders – voor eenmalig gebruik

  • Volume van 12 liter
  • Volume van 32 liter
  • Volume van 58 liter

Onze test gas cilinders | Grootte & specificaties

Ecomini - 32 liter

Volume: 31.5 l
Weight: 0.6 kg
Height: 250 mm
Diameter: 78 mm
P: 536 Psi /37 bar
Thread type: B / inside

Ecomini - 60 liter

Volume: 60 l
Weight: 0.6 kg
Height: 250 mm
Diameter: 78 mm
P: 1015 Psi / 70 bar
Thread type: A / external

Solo - 12 liter

Volume: 12 l
Weight: 0.14 kg
Height: 250 mm
Diameter: 78 mm
P: 175 Psi /12 bar (+- 10 %)
Thread type: A / external

Solo - 32 liter

Volume: 32 l
Weight: 0.6 kg
Height: 285 mm
Diameter: 78 mm
P: 493 Psi / 34 bar
Thread type: B / inside

Solo - 58 liter

Volume: 58 l
Weight: 1.19 kg
Height: 365 mm
Diameter: 90 mm
P: 493 Psi / 34 bar
Thread type: A / external

Ecomini test gas 32 - product overzicht

Ecomini test gas 60 - product overzicht

keyboard_arrow_up