Esders BV is sinds deze zomer distributeur van Opgal gascamera’s voor Nederland en België. Hiermee biedt Esders nu een nog vollediger productassortiment aan op het gebied van gaslekdetectie.

EyeCGas 2.0 is de meest gevoelige handheld Optical Gas Imaging (OGI) camera. Het identificeert snel diffuse gasemissies voor meer dan 400 koolwaterstof- en VOC-gassen. Inclusief methaan en CO2. EyeCGas 2.0 is intrinsiek veilig en voldoet aan de hoogste veiligheids normen. EyeCGas 2.0 wordt wereldwijd in de hele industrie gebruikt voor LDAR-compliance.

De EyeCGas Mini is ’s werelds kleinste gascamera, en is ongeveer zo groot als een smartphone. Deze ongekoelde OGI camera is verkrijgbaar in meerdere modellen voor methaan, SF6, NH3, HFC, etc. en is zeer geschikt voor snelle identificatie van lekken. Deze kleine handheld camera is rijk aan functies en maakt draadloze communicatie, datastreaming, beeldfusie, thermografie, video- en audio-opnamen en meer mogelijk.

Heeft u interesse in een demonstratie? Of wilt u een offerte? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.