Afgelopen maand hebben wij weer een klant blij mogen maken met een complete aanhanger voor het uitvoeren van beproevingen met water van ingegraven leidingen.

De aanhangwagen is volledig ingericht voor het uitvoeren van drukbeproevingen van drinkwaterleidingen en/of sterktebeproevingen van gasleidingen volgens VIAG. Deze grote aanhanger van Esders bevat o.a. een hydrostatische pomp (MPP), een aggregaat, interne voorzieningen voor wateraanvoer en -afvoer, elektriciteit en verlichting, opklapbare tafel, reservoir voor opslag van water en opbergmogelijkheid voor slangen, kabels, druktestkoffer en standbuizen.

Doordat al het materiaal reeds in de aanhanger aanwezig is, wordt voorkomen dat men op de vaste werkplek misgrijpt, omdat materiaal door een collega is “geleend“.  Alle mogelijk te gebruiken onderdelen hebben een vaste plek in de aanhanger, en maken snel en efficiënt werken mogelijk.

Meer informatie over de drukbeproevingsaanhanger vind u hier.