Omdat we gepassioneerd zijn door technologie, beleven we meer plezier aan de digitalisering.

Stefan Muhle, staatssecretaris van het Nedersaksische ministerie van Economie, Arbeid, Verkeer en Digitalisering, heeft ons de titel ‘Digitale Gemeente Nedersaksen’ toegekend. Met een oorkonde en certificaat bezocht hij ons in het gezelschap van onze burgemeester, Werner Schräer.

We werden bekroond voor het project ‘Digitale transformatie voor individuele meetapparatuur’.

‘De stad is trots op uw bedrijf, dat hoogwaardige banen creëert en voorbeeldig is in het werk met jonge professionals’, zegt Werner Schräer.

Besichtigung-Werkertisch
Bernhard, Martin en Stefan Esders demonstreren Stefan Muhle onze meetapparatuur en werktafel.

De configuratie van meetapparatuur en individuele, klantspecifieke instellingen spelen voor ons een belangrijke rol, zodat iedere klant precies het meetapparaat krijgt dat hij nodig heeft. We creëren een digitale kloon van de meetapparatuur met alle productiegegevens en instellingen om onze klanten te kunnen ondersteunen bij een latere configuratie van het apparaat door onderhoud op afstand en om online updates van de apparaten mogelijk te maken en vervolgens nieuwe meetmethoden te importeren zonder dat het apparaat naar ons toe hoeft te worden gezonden.

Wij zien procesoptimalisatie door middel van digitalisering als ondersteuning in het dagelijks werk, voor onze medewerkers en onze klanten wereldwijd. En omdat we gepassioneerd zijn door technologie, genieten we gewoon van de digitalisering.

We zijn blij met de prijs en werken samen aan verdere intelligente digitale oplossingen.