Tilburg, 14 juli 2020 – Inmiddels 2,5 jaar geleden zijn Esders en GOconnectIT een samenwerking aangegaan om een efficiënter proces te bewerkstelligen rondom het afpersen van gasleidingen. In navolging op deze samenwerking is de GO MapForms app van GOconnectIT nu geschikt voor de nieuwste digitale meetkoffer van Esders: Druktest max. Uw data wordt direct bij de meting digitaal vastgelegd voor oplevering in DSP.  

GO MapForms

De GMF App van GOconnectIT biedt een complete ondersteuning van het administratieve gedeelte van het werkproces met een digitale werkmap voor op kantoor en in het veld. Met DSP is het voor aannemers steeds meer van belang om rapporten en data in XML-formaat aan te leveren bij netbeheerders. Met het volledig digitaal uitlezen van de afperskoffer wordt voldaan aan de vraag rondom DSP en wordt de kwaliteit van de data gewaarborgd.

Druktest max

„De nieuwe standaard in drukbeproeven”

  • Veilig testen
  • Eenvoudig testen
  • Efficiënt werken

De Druktest max zorgt voor efficiëntie. De meetkoffer is volautomatisch en stelt zelf de benodigde druk in. Door de dynamische stabilisatietijd verloopt de gehele beproeving in de kortst mogelijke tijd. Omdat de meetcriteria zijn voorgeprogrammeerd voert u altijd de beproeving op de juiste manier uit en voorkomt u hiermee onnodige afkeur. Optioneel is datatransfer per e-mail mogelijk via LTE.

Lees meer over Druktest max…

Sneller en foutloos werken met de Druktest max en de GO MapForms app

De GMF App roept de Esders App aan, welke de meetgegevens ophaalt via een Bluetooth-verbinding met de koffer. Vervolgens kan de monteur in de GMF App de aanvullende velden invullen. In de App geeft de monteur aan welke meting hij gaat doen en vervolgens verschijnen de in te vullen velden voor dit type meting en weet de app welke waarden acceptabel en afwijkend zijn. Dit maakt het gemakkelijk voor monteurs en het voorkomt fouten. Een tweede meting op een nieuw moment is alleen nog nodig bij een te groot verschil tussen de begin- en einddruk. Doordat het volledige proces is gedigitaliseerd, worden handmatige fouten voorkomen.

 

Meer weten? Neem voor een eerlijk en deskundig advies vrijblijvend contact op:

Rob Tukker: 013 4680 856 of rob.tukker@esders.nl.

U kunt ook een bericht achterlaten via ons contactformulier.