Hiermee voldoet u bovendien aan de vraag rondom DSP.

Hoe kan het proces rondom het afpersen van gasleidingen efficiënter en makkelijker? Door dit zoveel mogelijk te automatiseren!

De mogelijkheden om digitaal de meetgegevens bij de opdrachtgever aan te leveren zijn uitgebreid. Naast de reeds bestaande Esders LIVE clouddienst die meetgegevens in pdf of xml aanbiedt, heeft GOconnectIT een koppeling ontwikkeld met de DruckTest 2000 NL, waarbij de monteur de meetgegevens via Bluetooth in de formulieren in GO MapForms kan laden.

DSP

Met de koppeling tussen de koffer en GMF kun je naar netbeheerders aantonen dat het om een volledig digitaal beproefde uitvoering gaat en er geen handmatige acties zijn verricht. Hierdoor is er geen controle meer nodig van een WV’er. Met de oplossing van GOconnectIT voldoe je aan de vraag rondom DSP.

 

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op:

Rob Tukker (l) 013 4680 856 of rob.tukker@esders.nl
Tim Vrijsen (r) 06 23 68 95 41 of t.vrijsen@goconnectit.nl