Twee gebeurtenissen om te vieren: niet alleen bestaat Esders B.V. eind oktober 10 jaar, maar heeft ook de kantoren in het VeKasteel verruild voor een eigen pand aan de J. Asselbergsweg in Tilburg. Samen met een aantal Duitse collega’s is het nieuwe pand feestelijk ingewijd.

Twee gebeurtenissen om te vieren: niet alleen bestaat Esders B.V. eind oktober 10 jaar, maar heeft ook de kantoren in het VeKasteel verruild voor een eigen pand aan de J. Asselbergsweg in Tilburg. Samen met een aantal Duitse collega’s is het nieuwe pand feestelijk ingewijd.

Directeur/eigenaar Rob Tukker van Esders B.V. werkt samen met zijn medewerkers voor de Nederlandse markt – en zeer succesvol. “We hebben succes in de Nederlandse markt”, zegt Rob Tukker. “Alle Nederlandse gasnetbeheerders behoren tot onze vaste klanten”.

Gelegen in het industriegebied Het Laar in Tilburg, bevindt het kantoor zich nabij de A58 en is gemakkelijk bereikbaar voor klanten. Met 250 m2 is er voldoende plaats om klanten te ontvangen en opleidingen en seminars te verzorgen. Ook staat er gepland om, net als op het hoofdkantoor in Haselünne, buiten leidingen aan te leggen, zodat tijdens opleidingen de theorie in de praktijk kan worden gebracht.