Menu

DrukTest_max_Eingabe__small zwart Druktest max en GO MapForms
zorgen voor uw
digitale oplevering in DSP

In januari 2018 zijn Esders en GOconnectIT een samenwerking aangegaan om een efficiënter proces te bewerkstelligen rondom het afpersen van gasleidingen. In navolging op deze samenwerking is de GO MapForms app nu geschikt voor de nieuwste digitale meetkoffer van Esders: Druktest max.

GO MapForms

De GMF App van GOconnectIT biedt een complete ondersteuning van het administratieve gedeelte van het werkproces met een digitale werkmap voor op kantoor en in het veld. Met DSP is het voor aannemers steeds meer van belang om rapporten en data in XML-formaat aan te leveren bij netbeheerders. Met het volledig digitaal uitlezen van de Druktest max wordt voldaan aan de vraag rondom DSP en wordt de kwaliteit van de data gewaarborgd.

DT max GO MapForms

Digitale oplevering in DSP met de Druktest max en GO MapForms

De data wordt direct bij de meting digitaal vastgelegd. De gehele dataketen van het moment dat het wordt gemeten tot aan de oplevering wordt gewaarborgd.

 • Volledig digitale werkmap
 • Verhoogde kwaliteit van opgeleverde gegevens
 • Uniforme werkwijze en output in formaat van opdrachtgever
 • Klaar voor DSP

De GMF App roept de Esders App aan, welke de meetgegevens ophaalt via een Bluetooth-verbinding met de koffer. Vervolgens kan de monteur in de GMF App de aanvullende velden invullen. In de App geeft de monteur aan welke meting hij gaat doen en vervolgens verschijnen de in te vullen velden voor dit type meting en weet de app welke waarden acceptabel en afwijkend zijn. Dit maakt het zo gemakkelijk mogelijk voor de monteur. Doordat het volledige proces is gedigitaliseerd, worden fouten door handmatig geschreven gegevens voorkomen.

Vragen? Of vrijblijvend een demo aanvragen?

Altijd de juiste meting met de Druktest max

De Druktest max zorgt voor efficiëntie. De meetkoffer is volautomatisch en stelt zelf de benodigde druk in. Door de dynamische stabilisatietijd verloopt de gehele beproeving in de kortst mogelijke tijd. Omdat de meetcriteria zijn voorgeprogrammeerd voert u altijd de beproeving op de juiste manier uit en voorkomt u hiermee onnodige afkeur. 

 • Volledig geautomatiseerde beproeving
 • Beproeven van binneninstallaties en aansluitleidingen volgens VIAG G-07 en G-12.
 • Kortste meetduur door dynamische stabilisatietijd
 • Automatische validatie van de meetwaarden
 • Optioneel datatransfer per e-mail via LTE
 • Meetbereik 0-400 en 0-1600 mbar, nauwkeurigheid 0,2 % FS, resolutie resp. 0,1 mbar en 1 mbar
 • Direct opslaan en verzenden van meetdata in .pdf, .json en .xml (conform DSP)

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom de nieuwste Esders producten?

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief:

Privacy-instelling
Durch Aufruf unser Onlinepräsenzen in sozialen Netzwerken

Durch das Aufrufen unserer Onlinepräsenzen in sozialen Netzwerken werden auch dort von Ihnen personenbezogene Daten von dem jeweiligen Anbieter verarbeitet. Bitte beachten Sie, dass Sie genauen Umfang, Zweck, Rechtsgrundlage, Speicherdauer und Ihrer Rechte bzgl. dieser Verarbeitungsvorgänge Ihrer personenbezogenen Daten auch den Angaben des jeweiligen Anbieters entnehmen müssen.

Durch Einbindung von Diensten Dritter

Aufgrund der Einbindung von Diensten Dritter auf unserer Webseite könnten personenbezogene Daten von Ihnen durch den jeweiligen Anbieter verarbeitet werden. Bitte beachten Sie, dass Sie dann Umfang, Zweck, Rechtsgrundlage, Speicherdauer und Ihrer Rechte bzgl. dieser Verarbeitungsvorgänge Ihrer personenbezogenen Daten auch den Angaben des jeweiligen Anbieters entnehmen müssen.

keyboard_arrow_up