Menu

Gebaeude_NL TECHNIEK UIT PASSIE

Individuele apparaataanpassingen

Elektronische apparaten worden tegenwoordig steeds krachtiger. Dit stelt echter ook hogere eisen aan het personeel dat de apparatuur gebruikt. Snelle werkprocessen en het documenteren van metingen zijn tegenwoordig erg belangrijk. 

We vinden het erg belangrijk om u hierbij te ondersteunen en uw dagelijkse werkzaamheden te vereenvoudigen. Daarom bieden we u verschillende opties aan zodat u zich kunt concentreren op het wezenlijke. We leveren niet alleen meetapparatuur! Op verzoek kunnen we ze vóór levering individueel aanpassen volgens uw specificaties, omdat u belangrijkere dingen te doen hebt.

Onze diensten moeten de basis vormen voor een langdurige samenwerking!

Esders-Geraete

Aangepaste apparaatinstellingen

Onze meetapparatuur verlaat de fabriek in Haselünne (D) meestal met fabrieksinstellingen. Deze omvatten door ons vooraf gedefinieerde instellingen, afhankelijk van het type apparaat en het land. Deze instellingen kunnen op het apparaat worden gewijzigd nadat het wachtwoord correct is ingevoerd. Sommige instellingen kunnen ook zonder wachtwoord worden gewijzigd.

U hebt de mogelijkheid om uw meetapparaat al voor de levering door ons te laten instellen volgens uw individuele specificaties. We nemen u het werk uit handen en stellen alles in de fabriek in zoals u dat wilt. Dit geldt zowel voor de algemene instellingen als voor de toepassingsspecifieke instellingen en begint bijvoorbeeld met het automatisch uitschakelen van de displayverlichting na een bepaalde periode van inactiviteit. Afhankelijk van het type en het gebruik van uw meetapparaat kunt u ook toegestane toleranties instellen voor sommige metingen, gewenste alarmdrempels voor het waarschuwen voor explosieve atmosferen en nog veel meer.

In het bijzonder voor gaswaarschuwingsapparaten zijn er in veel bedrijven bedieningsinstructies, veiligheidsconcepten en vergelijkbare specificaties die ook van invloed kunnen zijn op uw meetapparaat. De hiervoor benodigde instellingen kunnen op deze manier eenvoudig en tijdbesparend worden vastgelegd. U hoeft ons alleen maar te vertellen wat u wilt.

Aangepaste gegevensverzameling

Voor veel metingen kunt u naast de meetgegevens nog meer gegevens in het interne geheugen van het apparaat opslaan. Dit geldt bijvoorbeeld voor informatie over de locatie van de test, een jobnummer, enz. Ook hier richten we ons op flexibiliteit.

Er zijn uitgebreide instelmogelijkheden voor het aanpassen van het apparaat. U kunt

  • selectievakjes instellen
  • selectielijsten definiëren
  • velden voor het invoeren van tekst maken
  • handtekeningen maken

Al deze aanpassingen kunnen we individueel voor u in onze fabriek uitvoeren, zodat uw collega’s op de bouwplaats, in de bereikbaarheidsdienst en in andere situaties altijd de door u gewenste velden invullen en u uniforme meetrapporten ontvangt.

Datenerfassung

U beslist als klant of u alleen de apparaatinstellingen, alleen de gegevensverzameling of beide naar wens wilt configureren. Dit is onze service voor u om uw werk te vergemakkelijken en tijd te besparen, omdat de apparatuur direct daarna klaar is voor gebruik.

Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met 1 van onze medewerkers. We helpen u graag verder.

keyboard_arrow_up