Esders B.V. | Onderneming

Unternehmen

Techniek uit passie


Esders GmbH is sinds 1989 gevestigd in Haselünne, Emsland in het Noordwesten van Duitsland.
Esders ontwikkelt en produceert meetinstrumenten, software en systeemoplossingen voor de aardgas-, water- en afvalwatermarkt. In Nederland wordt gewerkt vanuit een verkoopkantoor in Tilburg. De afdeling Service en Technische Ondersteuning bevinden zich op ons hoofdkantoor in Haselünne. 

Wij willen graag uw aanspreekpartner zijn voor alle meetinstrumenten, met de bijbehorende toepassingsgebieden. Door onze vele jaren ervaring in binnen- en buitenland kunnen wij u advies en individuele probleemoplossingen bieden. 

Wij bieden niet alleen een meetinstrument maar ook zich in de praktijk bewezen toebehoren. Zo hebben we meetinstrumenten ontwikkeld met een diversiteit aan toebehoren die voldoen aan de specificaties gesteld in de werkinstructies van Netbeheer Nederland en/of aan de NEN-normen. Hiermee voldoen uw drukbeproevingen ook aan de vereiste specificaties.

Zwaartepunt in ons specialisme is gasdetectie en drukmeettechniek ten behoeve van  leidingsystemen in de hoge en lage druk. Zo hebben we o.a. meetinstrumenten voor  bovengrondslekzoeken, gasconcentratiemeting in ppm/Vol%, werkplekbeveiliging alsmede drukbeproeving van de binneninstallatie, aansluitleiding en hoofdleidingen. U vindt bij ons een uniek en doordacht toebehorenpakket voor het aansluiten van uw meetinstrument aan de gasleiding of installatie. Naast de gastoepassingen  bieden wij ten behoeve van waterleidingen leklokalisering- en drukbeproevingapparatuur. 

Doordat de digitale documentatie van meetresultaten vandaag de dag een hoge prioriteit heeft, bieden wij u systemen voor mobiele dataverwerking aan. Deze pocket – of tablet Pc’s met of zonder Barcode scanner zijn uitgerust met gebruiksvriendelijke software. Klantenspecifieke eisen kunnen optioneel in de software worden verwerkt. 

In samenwerking met onze klanten bieden wij voor vele toepassingen individuele aanpassingsmogelijkheden aan. Onze medewerkers die aan dit soort oplossingen werken zijn allen volbloed technici met passie voor het vak. Daarom luidt ons motto: 

Techniek uit passie! 

Hiervan profiteert u als klant en voor ons geeft dit simpelweg plezier in het vak! 

Wij hopen uw interesse gewekt te hebben en verheugen ons op het eerste contact.