Esders B.V. | Nieuws | Singelview

18.01.2011 07:00

Samenwerking Axel Semrau en Esders GmbH

Een krachtenbundeling waarvan onze klanten profiteren.


Bij beide bedrijven zijn onder andere gefocust op op het bedienen van de markt van gasleveranciers en bedrijven werkzaam in de gasindustrie. Axel Semrau GmbH heeft jarenlange ervaring in het meten van geurstoffen en Esders GmbH in het ontwikkelen van praktische meetinstrumenten met data-opslag en ATEX-certificering. Door samen te werken kunnen we nog mooiere oplossingen bieden aan onze klanten. 

Het eerste product dat uit deze samenwerking voortkomt is de ODOR handy plus – een nieuw portable meetinstrument voor snelle controle van odoriseringmiddelen, dat Axel Semrau® net op de GAT 2010 heeft geïntroduceerd. De ODOR handy plus is gebaseerd op 30 jaar ervaring in het maken van handmeetgereedschappen voor meting van geurstoffen in aardgas.  Het apparaat wordt gekenmerkt door bewezen technologie, geavanceerde functies en een eenvoudige bediening. Het apparaat wordt optioneel uitgerust met een electrochemische sensor voor het meten van THT of mercaptan in aardgas. 

Verkoop en technisch advies op dit specifieke gebied van geurstofmeting wordt gedaan door de specialisten van Axel Semrau GmbH & Co. KG. 

Voor meer informatie: Axel Semrau