Esders B.V. | Nieuws | Singelview

13.10.2014 06:00

Esders LIVE

De cloud service voor online rapportage.


Meettechniek gaat online!

Met Esders LIVE worden uw meetgegevens direct op locatie, geautomatiseerd opgeleverd.  

Vanaf de meetlocatie gaan de gegevens rechtstreeks naar de centrale server waarna het opleverrapport direct wordt gemaakt en verstuurd. U kunt meteen de gegevens analyseren en overleggen aan de opdrachtgever. Daarnaast gaat het opleverrapport naar de server bij u op kantoor of wanneer gewenst, rechtstreeks naar uw opdrachtgever.  

Dit biedt vele voordelen zoals  het direct kunnen overleggen van de resultaten in pdf of xml aan de opdrachtgever, een snelle afwikkeling van de werkzaamheden op locatie en grotere veiligheid door voortdurende waarborging van de meetgegevens.

Door een geautomatiseerde opslag en verwerking op een centrale server zijn met Esders LIVE de gegevens bijna real-time beschikbaar. Bij uw VIAG drukbeproevingen versnelt dit het gehele proces, van aanvang van de metingen tot en met de facturatie. Tegelijkertijd elimineert de geautomatiseerde gegevensstroom fouten die kunnen optreden tijdens het opslaan, verzenden en rapporteren van de data.

In combinatie met de Esders App en de infrarood-Bluetooth module is Esders LIVE geschikt voor het uitlezen en rapporteren van de data van alle Esders meetinstrumenten waaronder de DruckTest 2000NL, DruckTest memo, LeckOmio Ex en DruckTest 2000Ex.