Esders B.V. | DrukTest max

OLLI mulitgas detectie - meting
OLLI
Optionele koffer met toebehoren

Stap in de toekomst van volautomatische drukbeproevingen. Met Druktest max test u supersnel en eenvoudig de veiligheid van een lage druk (LD) gasleiding exact volgens de VIAG-2019 norm. En de data verstuurt u vervolgens ook snel en simpel richting kantoor. U heeft hiermee maximale efficiëntie!

Volautomatisch beproeven met geautomatiseerde dataoverdracht is de toekomst. Esders heeft Druktest max ontwikkeld die de kans op onjuiste druk en tijdsduur reduceert door het gebruik van digitaal beproeven. Het systeem bepaalt de druk en tijdsduur van de beproeving. Aantoonbaarheid wordt 100%, waarbij de controle kan worden gereduceerd. Sneller en veiliger, uniek én innovatief.

Wilt u zelf eens ervaren hoe snel en gemakkelijk Druktest max werkt?

Vul uw gegevens hieronder in en wij nemen contact met u op voor een persoonlijke demonstratie.

 1. * verplichte velden

Natuurlijk mag u ons ook rechtstreeks bellen: T 013 - 468 08 56.

 


Productomschrijving:

Druktest max is de nieuwe standaard voor digitale meetkoffers voor het beproeven van LD-aansluitleidingen op:

 • Sterkte- en dichtheid van aansluitleidingen.
 • Dichtheid van binneninstallaties en meteropstellingen.
 • Sterktebeproeving van lage druk hoofdleidingen (optioneel).

De voordelen van deze innovatie:

U kunt veilig testen:

 • Betrouwbaar, exact werken volgens de norm. VIAG beproefd met validatie in koffer: VWI’s G-07_2019, G-12_2019 en sterktebeproeving G-22 LD.
 • De 2019 procedure is voor u voorgeprogrammeerd.

 

U kunt eenvoudig testen:

 • Het apparaat zorgt voor een volledig automatische test. Het op druk brengen en afblazen regelt de elektrische pomp/afblaas automatisch volgens de Veiligheid Werk Instructies uit VIAG 2019.
 • Door automatisering en eenvoud kunt u rekenen op meer veiligheid, betrouwbaarheid en tijdwinst. Het apparaat voorkomt foutieve (menselijke) metingen en is foolproof.

 

U kunt efficiënt werken:

 • Druktest max verzendt de data direct met Bluetooth via onze app, uw app of de app van uw opdrachtgever. Hiermee kunt u de verwerking van meetdata ook meteen innovatief en klantvriendelijk inrichten.
 • Druktest max is voorbereid met LTE om de data direct per e-mail te verzenden.
 • Het apparaat valideert de data ook automatisch.

 • koffer

Zó werkt u met Druktest max:

1. U gaat op pad met de compacte Druktest max (24 x 20 cm en 2,3 kg). U kunt daarbij ook kiezen voor de handige, stevige koffer met toebehoren, zoals persstoppen.


2. Op locatie hoeft u slechts enkele keuzes te maken in het menu. De VIAG-norm 2019 is al voor u voorgeprogrammeerd. Postcode en huisnummer voert u achteraf in via het touchscreen.


3. Na het startproces hoeft u geen handmatige handelingen meer uit te voeren. De druktest start vanzelf en de stabilisatie en meettijd is geautomatiseerd door een nieuwe innovatieve oplossing (dynamische stabilisatietijd). Hierdoor verloopt de stabilisatie automatisch en garandeert de kortste beproevingstijd. De elektrische compressor brengt automatisch de leiding op sterktebeproevingsdruk en blaast vervolgens af voor de dichtheidsbeproeving.


4. Vervolgens slaat de Druktest max de data volautomatisch op. U heeft de keuze hoe u de data wilt versturen. Druktest max kan de data (in xml, pdf of json) met uw kantoor en/of uw klant delen via Bluetooth en een app of per e-mail (in voorbereiding).


5. U kunt zelf snel weer door naar het volgende adres.